FAQ

algemeen
Waarom The Ginger Shot?

Omdat het een hele opgave is om grote hoeveelheden groente en fruit te eten. Daarom is het drinken van onze shots een uitstekende manier om alle voedingsstoffen binnen te krijgen die je nodig hebt.

Hoe lang zijn de shots houdbaar?

Onze shots kun je 10 tot 14 dagen bewaren na aankoop datum

Waarom ziet mijn sap er anders uit dan de laatste keer dat ik hem kocht?

Al onze sappen hebben natuurlijke ingrediënten en worden met de hand gemaakt. Moeder natuur produceert niet altijd exact dezelfde kleuren en smaken waardoor er soms wat verschil ontstaat. We gebruiken uiteraard geen bindmiddelen, vulstoffen of andere chemicaliën dus goed schudden voor gebruik!

IngrediëntEN
Is alles biologisch?

Waar mogelijk kiezen we altijd voor biologische producten. Met alle verse voedingsstoffen in je lichaam is het niet wenselijk dat daar allerlei chemicaliën bij zitten. Helaas hebben enkele ingrediënten, zoals het zout of de kruidenpoeders die we gebruiken, soms geen kwalificatie. Ook kan het een enkele keer voorkomen dat een ingrediënt niet verkrijgbaar is bij onze biologische leveranciers waardoor we voor het best mogelijke alternatief moeten kiezen, bijvoorbeeld een ingrediënt van een boer die nog in de overgangsfase is naar biologisch.

Bevatten jullie producten gluten?

Alles wat The Gingershot produceert is vrij van gluten.

Wordt alles vers geperst?

Ja, The Gingershot produceert elke vrijdag en dat is ook de dag dat gecommuniceerd word met de klanten om de flesjes op te halen. Bij bezorging word het goed bewaart en is de volgende dag in huis.

Productieproces
Waarom gebruiken jullie geen glazen flessen?

Uit onderzoek is gebleken dat CO2 de belangrijkste milieuparameter is voor de vergelijking tussen PET en glas. Behalve het gewicht van de fles telt ook de hoeveelheid gerecyclede grondstof in de verpakking mee. Als de PET-fles minimaal zes keer lichter is dan de glazen fles, scoort PET beter.

Bezorgingen & retourneren
Wat zijn de bezorgkosten?

De kosten voor het verzenden van je bestelling zijn €5,95 en is gratis bij een bestelwaarde vanaf €45. De minimale bestelwaarde is €40 per bestelling.

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Helaas kunnen versproducten niet geretourneerd worden. Mocht je een klacht hebben dan kan je altijd contact met ons opnemen via info@thegingershot.nl

Versturen jullie ook naar het buitenland?

Nee, momenteel leveren we alleen in Nederland. In de toekomst trekken wij de grenzen op.

Heb je een verkeerd product ontvangen?

Excuus, dat is niet de bedoeling! We horen graag wat er mis is gegaan via info@thegingershot.com dan zorgen we dat het wordt opgelost!

Betaling
Geldt er een minimale bestelwaarde?

De minimale bestelwaarde is €40 per bestelling.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Wij hanteren de volgende betaalmogelijkheden; iDeal en Cash on delivery

Is mijn betaling beveiligd?

Ja, je online betaling wordt via een beveiligde verbinding (SSL) afgehandeld door onze Payment Service Provider Mollie.